U zorgt voor de patiënt, wij voor uw onderneming

Dit is een demo website van 79websites. Voor meer informatie zie 79websites.com

Gratis quickscan

Worden uw jaarstukken momenteel door een andere partij verzorgd en bent u aan het twijfelen om over te stappen? Of twijfelt u helemaal niet maar zou u toch graag eens een deskundige toets op uw jaarstukken laten doen? U kunt uw jaarstukken naar ons doorsturen en wij zullen een vrijblijvende scan uitvoeren op eventuele advies- en/of fiscale optimalisatiemogelijkheden. Op deze manier bewijzen wij graag onze toegevoegde waarde aan u.

Jaarstukken en aangifte

Fiscaal advies

Startersadvies

Praktijkadvies

Estate planning

Werken/wonen in het buitenland

Over Dionne

Dionne behaalde haar bachelor en master Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg. Vervolgens heeft zij werkervaring opgedaan bij verschillende bedrijven. Hierna heeft Dionne de overstap gemaakt naar ABC waar zij gewerkt heeft als belastingadviseur voor zorgprofessionals. Dionne is een gepassioneerd fiscalist en op de hoogte van de meest recente wet- en regelgeving. U kunt bij haar terecht voor uw jaarstukken maar ook voor alle fiscale vragen of adviezen. Daarbij geldt voor Dionne; hoe moeilijker het vraagstuk, des te leuker de klus.

Over Jack

Na afronding van zijn studie Bedrijfseconomie werkte Jack jarenlang bij één van de grootste partijen in de zorg. Vanuit verschillende rollen heeft hij hier ervaring en expertise opgedaan die hij nu graag inzet bij het helpen van ondernemende zorgprofessionals. Zowel afstudeerders, startende praktijkhouders, stoppende praktijkhouders, kleine praktijken en grote maatschappen; allen kunnen bij hem terecht en zal hij graag helpen vanuit de gedachte om de noodzakelijke administratie zo eenvoudig mogelijk te houden. Maar tegelijkertijd adviseert hij zorgprofessionals om daar waar mogelijk meer rendement uit hun onderneming te behalen en contracten & overeenkomsten met de juiste aanpassingen up-to-date te behouden. Hij heeft oog voor detail en weet daarbij moeilijke materie eenvoudig uit te leggen.

Neem contact met ons op

Algemeen

Straat 1
1234 AB
Plaats

KVK-nummer: 12345678


Dionne

06-12345678


Jack

06-12345678

Wij vinden het belangrijk om ons aanbod af te stemmen op uw persoonlijke situatie, wensen en behoeftes. U kunt daarom vrijblijvend een kennismakingsgesprek met ons inplannen, zodat wij een passend aanbod kunnen doen gebaseerd op uw situatie. Tevens kunt u ook via het contactformulier vrijblijvend een offerte aanvragen.
Voor waarnemers/ZZP’ers werken wij met vaste prijzen:
Basis: 900 per jaar
Compleet: 1.100 per jaar